Когато изберете желания от вас продукт и искате да го закупите, натиснете бутона “Купи”. В случай, че искате повече от един брой, отбележете това от секцията “Количество” като с помощта на стрелките зададете необходимия брой. Натиснете бутон “Добави в кошницата”. До 20 минути, след като сте направили поръчка ще получите потвърждение на поръчката.
За да направите поръчка в Фрутмаркет не е необходима регистрация, но тя е препоръчителна за улесняване на доставката.

Можете да поръчате в удобно за вас време, ние ще доставим вашите покупки всеки ден без неделя между 08.00 и 16.30 часа.

Опаковаме поръчката и я изпращаме с куриер до ваш адрес.

Стоки, изискващи специален температурен режим не се доставят извън рамките на град София.

Маркирате избраните продукти. В адрес попълвате адресът и телефонният номер, където да доставим продуктите, като е добре да оставите Ваш имейл или друга форма за контакт при необходимост да се свържем с Вас. Можете да извършите плащането чрез банков превод, което отнема повече време, или чрез дебитна/кредитна карта, като така задействаме поръчката моментално.

ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА за поръчки над 29,90лв.

За Поръчки от 0,00лв. – 29,90лв. доставката се заплаща 4,50лв.

Не, няма минимална стойност на поръчката.
При поръчки на стойност:
0,00лв. – 29,90лв. – доставка 4,50лв.
Над 29,90лв. – БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

В зависимост от различните категории.
За гр. София в рамките на деня или фиксиран час в удобно време за Клиента , след получаване на потвърждението за поръчка, покупките ви ще бъдат доставени. За населени места извън гр.София, срокът е до 72 часа в зависимост от куриерската фирма.
В случай на проблем в спазването на този срок, ще бъдете уведомени своевременно.

Можете да заплатите по удобен за вас начин – в брой, при доставка; с дебитна или кредитна карта при доставка; с кредитна карта чрез виртуален пос терминал или чрез онлайн банкиране.

FRUITMARKET.BG използва био разградими Торбички 25микрона и Хартиени опаковки.

Торбичките и Хартиените опаковки са за многократна употреба от HDPE, която може да се събира разделно и рециклира многократно. Отговаря на изискванията на закона и промените в Наредбата продуктова такса – ДВ, бр. 75/2012г.

За Артикулите не се дължи продуктова такса.

В случай, че изгубите клиентското си име и парола или установите използването му от трети лица, моля незабавно ни уведомете чрез имейл или телефон. Ако се установи злоупотреба, вашата регистрация ще бъде изтрита, за да се осигури защита на личните ви данни.

Да, необходимо е, за да се извърши начина на доставка и плащане. В случай, че зададете невалидни имена или адрес, доставката ще бъде невъзможна.

В случай, че смените фамилното си име, адреса или телефона си, се свържете с нашия администратор. Навременното уведомяване ще подпомогне по нататъшния процес по поръчване, заплащане и доставка.

Може да отмените направена поръчка само в рамките на деня, в който е направена.

Ние гарантираме, че имате право на безусловно връщане или замяна на стока.Плодовете и зеленчуците подлежат на задължителен преглед при доставка.В противен случай рекламации не се приемат.