Фрут Маркет предлага богат избор от качествени и свежи продукти, селектирани от различни производители. Направете поръчка с всичко необходимо за дома само с няколко клика на мишката. Ние гарантираме бързина и прецизност на доставките в удобен за Вас ден и час.

Защото го правим с любов към храната!

Нашата мисия е да доставим най-свежата селекция от продукти за вашия дом.

Нашите обучени специалисти грижливо подбират всеки продукт, съобразно най-високите стандарти за хигиена и сигурност. Предвид текущата ситуация, екипът ни спазва както вече установените хигиенни практики, така и всички нужни извънредни мерки при избора, опаковането и доставката на вашите продукти. Безконтактна доставка се осъществява в предварително определен от Вас ден и час до входната ви врата.

Нашата визия е да улесним ежедневието на стотици хора, посредством прогресивни идеи и технологии.

В стремежа си да намалим времето, прекарано в досадни битови задачи, ние Ви предоставяме удобни функционалности, предимството на онлайн пазаруването и доставката до дома. Защото вярваме, че свободното време е време за близките хора!

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Неслучайно нашето мото гласи “С любов към храната”. Ние сме изцяло отдадени на каузата да предлагаме свежата и качествена храна, отгледана по екологично чист начин и с безрезервна грижа за природата. А добрата храна, освен че ни дарява с крепко здраве, притежава силата да ни събира и усмихва!

ОТГОВОРНОСТ

Поддържаме постоянно високо качество на продуктите, услугите и решенията, които предоставяме. Безкомпромисни сме по отношение на нашите стриктни практики за осигуряване на безупречна хигиена и сигурност.

СЪВЪРШЕНСТВО

Стремим се към съвършенство във всичко, което правим. Поставяме си високи стандарти и ясни цели. Общуваме открито и честно. Винаги се борим да удовлетворим вашите най-високи изисквания!

РАБОТА В ЕКИП

Работим заедно като един екип – споделяме обща визия и ценности, отбелязваме заедно успехите си и вярваме, че всеки член от екипа допринася за постиженията ни.

Нашата История

Някои от най-прекрасните бизнес идеи са започнали живота си от няколко реда, написани на лист хартия. Е, точно това направих и аз през пролетта на 1999г. Тогава дадох началото на своя бизнес план – доставки на плодове, зеленчуци и ядки до редица ресторанти, барове и магазини.

Разбира се, едно е да напишеш идеята си, а съвсем друго е да я реализираш. Открих мотивация в няколко думи, които бях прочел преди време: “Бездействието е по-опасно от поемането на риск”. Тогава си мислих, че съм подготвен за предизвикателствата свързани със старта на един нов бизнес, но пътят, по който бях тръгнал, се оказа съвсем не толкова лесен.

След години упорит труд не закъсня и успехът в развитието на Фрут Маркет. Дойде етап на възход и експоненциално разрастване. Доразвихме нашата маркетингова стратегия, което ни позволи да оптимизираме разходите си. Впоследствие направихме много подобрения, като увеличаване на броя автомобили за разнос и доставка, изграждане на хладилна камера за свежо съхранение на плодовете и зеленчуците, а през 2020 поставихме началото на нова глава от историята ни – чисто нов уеб сайт и възможност за доставки по домовете.

В началото на новото десетилетие всички бяхме застигнати от неочаквана криза, засягаща най-ценното – нашето здраве. Ние от Фрут Маркет знаехме, че можем да бъдем полезни на българския народ в тези тежки времена като създадем онлайн супермаркет с богат асортимент от продукти и предоставим възможността за доставки до дома. Вярваме, че нашата платформа ще допринесе за справянето с този глобален проблем, като същевременно спести ценно време и усилия по носенето на тежки торби. С Фрут Маркет задълженията по досадните битови задачи са лесни и отнемат само няколко минути!